خواص بادام هندی برای معده و لاغری را در این مطلب بخوانید!
- 1403/02/11
- اشتراک گذاری
- 3 از 5
بادام هندی چیست؟
بادام هندی یا کاشو، میوه درخت کاشو یا کاجو است که در مناطق گرمسیری مانند برزیل، ویتنام، آفریقای غربی و هند رشد میکند. بادام هندی بهعنوان یکی از میوههای غنی با ارزش غذایی شناخته شده است و معمولاً بهصورت خام، خرد شده، خشک شده یا بهعنوان افزودنی در غذاها و شیرینیها مصرف میشود. در ضمن، از پوست و شاخههای درخت کاشو نیز بهعنوان سوخاری و خاصیت درمانی در کشورهای مختلف استفاده میشود.
طبع بادام هندی گرم و خشک می باشد. مقدار مصرف بادام هندی در روز برای افراد مختلف متفاوت است. اما برای بهره مندی از خواص آن بهتر است بیش از ده عدد در هربار مصرف نباشد.
بادام هندی مال کجاست؟
این آجیل خوشمزه در مناطق گرمسیری همیشه سبز رشد می کند و در واقع مبدا اصلی آن کشور برزیل می باشد. بزرگترین تولید کنندگان بادام هندی کشورهای هند، ویتنام، ساحل عاج، فیلیپین و تانزانیا می باشند.
خواص بادام هندی در طب سنتی
بادام هندی چه خاصیتی دارد؟ متخصصان طب سنتی بر این باورند که بادام هندی طبیعتی گرم و خشک دارد. مصطکی، عسل و ربوب ترش مصلحهایی هستند که طب سنتی برای بادام هندی در نظر میگیرد. بادام هندی خواص و فواید بسیاری برای بدن دارد. بادام هندی سرشار از پروتئین و مواد معدنی مانند مس، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، پتاسیم و روی است.
بادام هندی حاوی روی است و به همین دلیل میتواند موجب تقویت مو و افزایش رشد مو شده و از ریزش مو و سفیدی مو جلوگیری کند. از دیگر خواص بادام هندی میتوان به مواردی مانند جلوگیری از چینوچروک پوست، جلوگیری از سرطان، حفظ سلامت لثه و دندان، افزایش انرژی بدن، درمان کمخونی در کودکان، ایجاد خواب منظم در زنان یائسه، درمان کبد چرب، پیشگیری و درمان یبوست، درمان جوش صورت و آکنه، تشکیل گلبولهای قرمز خون و درمان کم خونی، باروری مردان، تنظیم فشارخون، پیشگیری از بیماریهای قلبی در زنان باردار و کاهش وزن و لاغری اشاره کرد.
بادام هندی چه خواصی دارد؟ بادام هندی نیز مانند سایر آجیلها خواص و فواید بسیاری برای سلامتی بدن دارد و به همین دلیل به مصرف آن توصیه میشود. از جمله فواید بادام هندی میتوان به خواص بادام هندی برای معده اشاره کرد. بادام هندی یکی از میوههایی است که به دلیل مواد مغذی و خواص آن، میتواند برای سلامتی معده مفید باشد. برخی از خواص بادام هندی برای معده عبارتاند از:
- کاهش التهابات معده: بادام هندی شامل مواد ضدالتهابی قوی است که میتواند به کاهش التهابات معده کمک کند.
- بهبود عملکرد گوارش: بادام هندی حاوی الیاف قابلحل و غیرقابلحل است که میتواند به بهبود عملکرد گوارش کمک کند و مشکلاتی مانند یبوست و اسهال را کاهش دهد. بادام هندی همچنین موجب هضم سریعتر و آسانتر غذا در معده شده و به بهبود فعالیت سیستم گوارشی کمک کند.
- کاهش علائم سندرم روده تحریکپذیر: برخی تحقیقات نشان دادهاند که بادام هندی میتواند به کاهش علائم سندرم روده تحریکپذیر که عبارتاند از درد شکمی، تورم، اسهال و یبوست کمک کند.
- حفاظت از مخاط معده: بادام هندی حاوی مواد آنتیاکسیدانی است که میتواند به حفاظت از مخاط معده در برابر آسیبهای اکسیداتیو کمک کند.
- کاهش علائم سوءهاضمه: برخی تحقیقات نشان دادهاند که بادامهندی میتواند به کاهش علائم سوء هاضمه مانند سوزش معده و احساس تب و سردی کمک کند.
- محافظت از پوشش داخلی معده: بادام هندی منبعی غنی و عالی از آنتیاکسیدان است. آنتیاکسیدان موجود در بادام هندی موجب خنثیسازی و ازبینبردن رادیکالهای آزاد موجود در بدن شده و در نتیجه از بدن در برابر این رادیکالهای آزاد و عوارض ناشی از آنها محافظت میکند. این آنتیاکسیدانهای موجود در بادام هندی میتوانند محافظی در پوشش داخلی معده ایجاد کنند.
همچنین از خواص بادوم هندی میتوان به این مورد اشاره کرد که بادام هندی میتواند آسیب معده ناشی از الکل را کاهش دهد و به کاهش التهاب معده کمک کند. بههرحال، در صورت داشتن مشکلات معده، قبل از استفاده از بادام هندی بهتر است با پزشک معالج خود مشورت کنید.
آیا بادام هندی برای زخم معده مفید است؟
خاصیت بادام هندی برای زخم معده چیست؟ بادام هندی به عنوان یکی از منابع غنی پروتئین، چربیهای اشباع نشده و فیبر، بهطورکلی بهداشتی و مفید است. بااینحال، برای درمان زخم معده، اگرچه برخی ممکن است بهعنوان یک درمان مکمل در نظر بگیرند، اما در حالت کلی بهتر است از مصرف بادام هندی بهعنوان درمان اصلی برای زخم معده خودداری شود.
در واقع، برخی از افراد ممکن است به دلیل حساسیت یا آلرژی به بادام هندی، نتوانند آن را مصرف کنند و مصرف بیش از حد آن میتواند برای برخی افراد مشکلساز باشد. بهتر است در صورت بروز علائم زخم معده، به پزشک مراجعه کرده و روش درمان مناسب را با وی مشاوره کنید.
آیا بادام هندی یا بادام زمینی برای رفلاکس معده خوب است؟
مصرف بادامزمینی برای رفلاکس معده مناسب نیست و مصرف آن ممکن است علائم رفلاکس را بدتر کند. بهتر است در صورت داشتن مشکل رفلاکس معده، مصرف بادام زمینی را محدود کرده و بهجای آن از مواد غذایی سبکتر و با کمترین میزان چربی و اسیدهای چرب ناسالم استفاده کنید. همچنین قبل از استفاده از هر نوع غذایی برای رفلاکس معده، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.
فواید بادام هندی برای بدن
- رشد سالم ماهیچهها و اعصاب
بادام هندی منبع خوبی از منیزیم است که برای رشد سالم استخوانها، ماهیچهها، بافتها و اندامهای بدن حیاتی است. منیزیم ممکن است به حفظ فشارخون، تقویت ایمنی، حفظ عملکرد عصبی و قوی نگهداشتن استخوانها کمک کند. همچنین ممکن است در عملکردهای متابولیک نقش داشته باشد و به تنظیم سطح قند خون بدن (از طریق فعالیت انسولین) کمک میکند. کمبود منیزیم میتواند متابولیسم کلسیم و هورمونهای مسئول تنظیم آن را تغییر دهد.
- مدیریت دیابت
بادام هندی احتمالاً حاوی مقادیر بسیار کم قند و بدون کلسترول مضر است که آن را برای افراد مبتلا به دیابت بیخطر میکند. بااینحال، تنها ۴ تا ۵ عدد بادامهندی در روز توسط متخصصان تغذیه توصیه میشود.
- فواید بادام هندی برای قلب
بادام هندی منبع خوبی از چربیهای غذایی سالم است که برای جذب ویتامینهای محلول در چربی (ویتامین A، D، E و K) و تولید اسیدهای چرب ضروری برای رشد مغز، حیاتی هستند. چربیهای سالم شامل چربیهای غیراشباع تکی و چربیهای غیراشباع چندگانه هستند. آنها برای قلب مفید هستند و در صورت مصرف به مقدار مناسب حتی در افراد دیابتی به کاهش کلسترول بد کمک میکنند.
کلسترول LDL میتواند در نتیجه مصرف بیش از حد چربیهای اشباع شده افزایش یابد و تهدیدی بزرگ برای افرادی است که از بیماریهای قلبی عروقی مانند تصلب شرایین (معروف به سختشدن شریانها) رنج میبرند.
مطالعات نشان دادهاند که انتخاب چربیهای غیراشباع بهجای چربیهای اشباع، سطح کلسترول HDL را افزایش میدهد، سطح تری گلیسیرید را کاهش میدهد و همچنین به طور مفیدی فشارخون را کاهش میدهد. گنجاندن آجیلهایی مانند بادام هندی، ماهی و روغنهای گیاهی مانند روغنزیتون و روغن کانولا در رژیم غذایی میتواند این چربیهای غیراشباع سالم را برای بدن فراهم کند.
- سلامت استخوان و دهان
بادامهندی فسفر را تأمین میکند که میتواند برای رشد سالم دندانها و استخوانها ضروری باشد. فسفر همچنین ممکن است به سنتز پروتئین، جذب کربوهیدراتها و چربیها و حفظ سلامت سلولی کمک کند.
- کاهش خطر کمخونی
بادام هندی منبع آهن رژیمی است که برای حمل اکسیژن در بدن حیاتی است و به عملکرد آنزیمها و سیستم ایمنی کمک میکند. کمبود آهن در رژیم غذایی میتواند منجر به خستگی، کم خونی و افزایش حساسیت به عفونتها شود.
- جلوگیری از سنگ کیسه صفرا
سنگهای صفراوی رسوبات سنگ مانندی هستند که معمولاً از کلسترول تشکیل شده است که در کیسه صفرا تجمع مییابد. عوامل خطر شامل سن، وزن و هرگونه مشکل گوارشی است. مصرف منظم آجیلهای سالم مانند بادامهندی میتواند به کاهش خطر تشکیل سنگ کیسه صفرا کمک کند.
- تقویت سیستم ایمنی
بادام هندی حاوی روی است که در تقویت سیستم ایمنی در برابر عفونتهای میکروبی و التیام زخمها نقش حیاتی دارد. این میتواند در دوران بارداری برای رشد کودک و سالهای رشد کودکی برای حفظ بدن سالم بسیار مهم باشد.
فواید و خواص بادام هندی برای زنان
برخی از فواید و خواص بادام هندی برای زنان عبارتاند از:
- کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی: بادام هندی حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده و فیتواسترولهایی است که به حفظ سلامتی قلب و عروق کمک میکنند.
- حفظ سلامت استخوان: ویتامین D و کلسیم موجود در بادام هندی میتواند به حفظ سلامت استخوان کمک کند و از افزایش خطر ابتلا به بیماریهای مرتبط با استخوان مانند اوستئوپوروزیس جلوگیری کند.
- کاهش علائم سندرم تنیدگی قبل از قاعدگی: مصرف بادام هندی بهعنوان منبعی از مواد مغذی مفید میتواند به کاهش علائمی مانند درد شکمی، افزایش وزن، درد سینه، سردرد و خستگی مرتبط با سندرم تنیدگی قبل از قاعدگی کمک کند.
- کاهش علائم سندرم تخمدان پلیکیستیک: برخی مطالعات نشان دادهاند که مصرف بادام هندی میتواند به کاهش علائم سندرم تخمدان پلی کیستیک مانند هیپرآندروژنیسم، بیش از حد رشد مو و چربی در ناحیه شکم و کاهش حجم تخمدانها کمک کند.
- حفظ سلامت پوست: ویتامین E و آنتیاکسیدانهای موجود در بادام هندی میتوانند به حفظ سلامت پوست کمک کنند و از آسیبهای ناشی از اکسیداسیون سلولهای پوستی جلوگیری کنند.
خواص بادام هندی برای مردان
بادام هندی یک منبع عالی از مواد مغذی برای مردان است. مغز بادام هندی حاوی ویتامینهای A، C، E و گروه B، فولات، کلسیم، آهن، پتاسیم، روی، مس و فسفر است. مصرف بادام هندی میتواند به حفظ سلامت قلب، کاهش التهابات، سلامت پوست و مو، تقویت سیستم ایمنی و افزایش سطح انرژی بدن کمک کند.
همچنین، مغز بادام هندی حاوی مواد مغذی مفید برای سلامت مردان است که میتواند به بهبود سلامت مو، کاهش ریسک بروز بیماریهای سلامتی مردانه مانند بیماری پروستات، و افزایش تولید هورمون تستوسترون کمک کند.
خواص بادام هندی برای کودکان
مغز بادام هندی به علت داشتن ویتامینهای A، C، E و گروه B ، فولات، کلسیم، آهن، پتاسیم، روی، مس و فسفر، یک منبع عالی از مواد مغذی برای کودکان است. این مواد مغذی میتواند به رشد و تقویت استخوانها، سلامتی پوست، سلامت چشمها و سیستم ایمنی، کاهش التهابات و حفظ سلامتی مغز کودکان کمک کند.
همچنین، مصرف بادام هندی میتواند بهعنوان یک میانوعده سالم برای کودکان، مفید باشد. بااینحال، بهتر است که درباره میزان مصرف بادامهندی در کودکان زیر سه سال، با پزشک مشورت کنید.
خواص بادام هندی برای لاغری
بادامهندی بهعنوان یک منبع غذایی باارزش میتواند در کنترل و کاهش وزن به کمک خواص زیر باشد:
- افزایش اشباع و کاهش سطح گلیسمیک: بادام هندی به دلیل حاوی پروتئین و فیبر قابلحل، میتواند به افزایش اشباع و کاهش سطح گلیسمیک در بدن کمک کند که باعث کاهش مصرف کالری میشود.
- افزایش متابولیسم: مصرف بادام هندی میتواند به افزایش متابولیسم و سوختوساز بدن و در نتیجه به کاهش وزن کمک کند.
خواص بادام هندی برای فشارخون
بادامهندی خواص مفیدی برای کاهش فشار خون دارد. برخی از این خواص عبارتاند از:
- کاهش التهاب: بادام هندی حاوی مواد مغذی مانند فیبر، پتاسیم و منیزیم است که میتوانند به کاهش التهاب بدن کمک کنند. التهاب میتواند یکی از عوامل افزایش فشارخون باشد.
- حفظ سلامت قلب: بادام هندی حاوی مواد مغذی مفیدی مانند اسیدهای چرب نامتشکل، فیبر و آنتیاکسیدانهای قوی است که به حفظ سلامت قلب و عروق کمک میکنند و از افزایش فشار خون جلوگیری میکنند.
- کاهش فشار خون: برخی تحقیقات نشان دادهاند که مصرف بادام هندی میتواند به کاهش فشارخون کمک کند، بهخصوص در افراد مبتلا به فشارخون بالا.
- کاهش استرس: برخی از مواد مغذی موجود در بادام هندی، مانند منیزیم و ویتامین E، میتوانند به کاهش استرس کمک کنند که میتواند به کاهش فشارخون نیز کمک کند.
- بهبود عملکرد عروق خونی: برخی از ترکیبات موجود در بادام هندی مانند فلاونوئیدها و سرشار از آنتیاکسیدانها میتواند به بهبود عملکرد عروق خونی کمک کند و در نتیجه به کاهش فشار خون کمک کند.
خواص مغز بادام هندی
بادام هندی برای چی خوبه؟ ارزش غذایی بادام هندی بسیار بالا است. مغز بادام هندی یک منبع غذایی با ارزش است که حاوی مواد مغذی مختلفی است. برخی از خواص مغز بادام هندی عبارتاند از:
- کاهش خطر بیماریهای قلبی: مغز بادام هندی حاوی اسیدهای چرب نامتشکل، فیبر و آنتیاکسیدانهای قوی مانند ویتامین E است که میتواند به کاهش خطر بیماریهای قلبی کمک کند.
- افزایش سلامت مغزی: بادام هندی حاوی مواد مغذی مهمی مانند ویتامین E، منیزیم و فیبر است که میتواند به سلامت مغز کمک کند و از بروز بیماریهایی مانند آلزایمر جلوگیری کند.
- پیشگیری از دیابت: برخی از مواد موجود در بادام هندی مانند فیبر و مواد مغذی کم میتواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک کند. فیبر موجود در مغز بادام هندی میتواند به کاهش جذب قند خون کمک کند.
- تقویت سلامت استخوانها: مغز بادام هندی حاوی کلسیم، فسفر و منیزیم است که میتواند به تقویت سلامت استخوانها کمک کند.
- حفظ سلامت پوست و مو: مغز بادام هندی حاوی ویتامینهای مختلفی است که به حفظ سلامت پوست و مو کمک میکنند،
- کاهش استرس: بادام هندی حاوی منیزیم است که میتواند به کاهش استرس کمک کند و افزایش سطح سرتونین در بدن کمک کند.
- بهبود گوارش: بادام هندی خام حاوی فیبر است که میتواند به بهبود عملکرد گوارش کمک کند و از بروز مشکلاتی مانند یبوست جلوگیری کند.
ویتامینهای بادام هندی کداماند؟
از مزایای بادام هندی این است که منبع خوبی از ویتامینها و مواد مغذی است. ویتامینهایی که در بادام هندی وجود دارند (خواص بادام هندی خام) عبارتاند از:
- ویتامین E: ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل میکند و میتواند به حفظ سلامت پوست و موها کمک کند.
- ویتامین B2 (ریبوفلاوین): ویتامین B2 به عنوان یک فاکتور ضروری برای فعالیت سلولی در بدن ایفای نقش میکند.
- ویتامین B3 (نیاسین): ویتامین B3 میتواند به حفظ سلامت پوست، مو و ناخنها کمک کند.
- ویتامین B6 (پیریدوکسین): ویتامین B6 میتواند به بهبود عملکرد سیستم ایمنی و کمک به سلامت عصبی کمک کند.
- ویتامین B9 (فولات): ویتامین B9 میتواند به بهبود سلامت قلب و عروق کمک کند.
- ویتامین K: ویتامین K به حفظ سلامت استخوانها کمک میکند.
خواص بادام درختی برای زنان کدام است؟
بادام درختی برای زنان خواص زیادی دارد. بهعنوانمثال:
- حاوی ویتامین E است که بهعنوان یک آنتیاکسیدان مفید برای پوست عمل کرده و کمک میکند تا پوست، شفاف و درخشان باقی بماند.
- حاوی مواد مغذی مهمی مانند فیبر، پروتئین، ویتامینهای گروه B، آهن و کلسیم است که باعث افزایش انرژی، حفظ سلامت استخوانها و افزایش سطح هموگلوبین در خون میشود.
- مصرف بادام در خانمهای باردار بهعنوان یک منبع غذایی سالم مفید است؛ زیرا حاوی مواد مغذی مهمی مانند فولات، پروتئین و کلسیم است که برای سلامتی مادر و جنین ضروری است.
- برای کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی، بادام درختی بهعنوان یک منبع غنی از چربیهای ناسالم مفید است و میتواند به افزایش کلسترول خوب کمک کند.
- برخی مطالعات نشان دادهاند که مصرف بادام درختی میتواند به کاهش علائم سندرم تخمدان پلیکیستیک (PCOS) در خانمها کمک کند.
- بادام درختی به دلیل داشتن مواد مغذی مهم مانند منیزیم و ویتامین B6، میتواند به حفظ سلامت روانی زنان و به کاهش اضطراب و استرس کمک کند.
خواص بادام هندی برای لاغری
بادام هندی کالری بالایی دارد؛ اما اگر در مصرف آن زیادهروی نکنید، میتواند یک گزینه مناسب برای رژیم لاغری و کاهش وزن باشد. بادامهندی حاوی فیبر است و مصرف چند عدد از آن پیش از صرف وعدهغذایی میتواند موجب کاهش اشتها و احساس سیری شده و درنتیجه از پرخوری و افزایش وزن جلوگیری کند. همچنین مصرف بادامهندی به افزایش سوختوساز و درنتیجه افزایش چربیسوزی و کاهش وزن کمک میکند.
با وجود خواصی که بادام هندی برای کاهش وزن و لاغری دارد، نمیتواند به تنهایی سبب شود به وزن ایده آل برسید؛ بلکه تنها میتواند در یک رژیم غذایی سالم استفاده شود تا در کنار مواد غذایی سالم، به روند کاهش وزن سرعت ببخشید.
برای رسیدن به وزن مناسب و داشتن تناسب اندام باید از تغییر سبک زندگی استفاده کنید، یعنی یک رژیم غذایی سالم و اصولی داشته باشید و در کنار آن با داشتن تحرک و ورزش درست، به تناسب اندام برسید. رژیمهای بهاره غفاری، رژیمهای پرطرفداری هستند؛ زیرا شرایط تغییر سبک زندگی را برای شما ایجاد میکنند تا با تحرک کافی و یک غذای رژیمی سالم و اصولی به وزن مناسب برسید و از ویژگیهای مهم این رژیم غذایی این است که میتواند به شما کمک کند، سلامتی و تناسب اندام را در کنار یکدیگر داشته باشید و از یک تاثیر طولانیمدت و ماندگار بهرهمند گردید.
این رژیمها به دلیل اصولی بودن، به شما امکان میدهند که به مدت طولانیتری یک رژیم را تکرار نمایید و هیچ آسیبی به بدن شما وارد نشود. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این رژیمها بر روی غفاری دایت و برای دریافت رژیم غذایی خود، بر روی رژیم آنلاین من کلیک نمایید.
سؤالات متداول
بادام هندی خام سمی است؟!
بادام هندی به طور طبیعی حاوی مادهای سمی است که نام این ماده سمی اوروشیول است. ماده سمی اوروشیول در بادام هندی خام وجود دارد؛ اما زمانی که پوست بادامهندی گرفته شده و بخارپز شده یا برشته شده تحت حرارت شدید، این ماده کاملاً از بین میرود و مصرف آن بیخطر است. به دلیل وجود این ماده سمی در بادامهندی خام، بادام هندی تجاری همراه با پوسته و بهصورت خام به فروش نمیرسد و معمولاً به فرم برشته به بازار عرضه میشود.
آیا بادام هندی باعث یبوست می شود؟
بادام هندی و یبوست؟ بله، بادامهندی به دلیل دارابودن فیبر بالا، میتواند باعث یبوست شود. در صورت مصرف بادامهندی، بهتر است مقدار آن را با مقدار کافی آب همراه کرده و در میانوعدههای غذایی مصرف کنید تا از بروز یبوست جلوگیری شود. همچنین میتوانید میوههایی مانند خرما و آلو برای رفع یبوست مصرف کنید.
خواص کره بادام هندی؟
کره بادام هندی که از مغز این میوه تهیه میشود، دارای خواص زیادی برای سلامتی بدن است. این کره غنی از چربیهای سالم و اسیدهای چرب ضروری مثل امگا 3 و امگا 6، ویتامین E، مواد معدنی مانند منیزیم، فسفر، مس و روی، پروتئین و فیبر است.
مصرف کره بادام هندی میتواند در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، بهبود عملکرد مغزی و حافظه، کاهش التهابات بدن، کنترل قند خون، حفظ سلامتی پوست و مو، تقویت سیستم ایمنی بدن و تسکین درد مفید باشد. همچنین، کره بادام هندی بهعنوان یک جایگزین سالم برای روغنهای ناسالم مانند روغن سبوسدار و روغن آفتابگردان در آشپزی مصرف میشود.
بادام هندی گرم است یا سرد؟
اگر مایل هستید بدانید که بادام هندی طبع گرم دارد یا سرد؟ در جواب باید بگوییم که مزاج بادام هندی، گرم است.
آیا بادام هندی چربی دارد؟
بله بادامهندی حاوی چربی است، اما این چربیها اغلب بهعنوان چربیهای نامتشکل شناخته میشوند که میتوانند به حفظ سلامت قلب و عروق کمک کنند. همچنین، بادام هندی یک منبع عالی از اسیدهای چرب امگا-3 و امگا-6 است که برای سلامتی بسیار مفید هستند.
آیا بادام هندی نفخ دارد؟
بله بادام هندی ممکن است در برخی افراد باعث نفخ و اختلال گوارشی شود، بهخصوص اگر به مقدار زیاد مصرف شود. بهتر است قبل از مصرف بادام هندی، مقدار مناسب را با پزشک یا تغذیهشناس خود مشاوره کنید.
بادام هندی چه ویتامینهایی دارد؟
بادام هندی حاوی ویتامینهای متعددی مانند ویتامین E، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B6، ویتامین B9 و ویتامین K است. همچنین حاوی مواد معدنی از جمله منیزیم، فسفر، روی، مس و سلنیوم است.
آیا بادام هندی چاق میکند؟
خیلیها میپرسند که آیا بادام هندی چاق کننده است؟ بادام هندی به دلیل داشتن چربی و کالری بالا، ممکن است در صورت مصرف بیش از حد، به افزایش وزن کمک کند. بااینحال، مصرف معقول بادام هندی به دلیل دارابودن فیبر، پروتئین و مواد مغذی مفید، ممکن است به بهبود سلامت و در واقع به تعادل وزن کمک کند؛ بنابراین، بهتر است در صورت تمایل به مصرف بادام هندی، مصرف معقول آن را رعایت کرده و باتوجهبه نیازهای روزانه بدن خود عمل کنید.
مقدار مصرف بادام هندی در روز؟
گفته میشود که مقدار مناسب برای مصرف بادام هندی در روز، یک وعده یک اونسی یا یکچهارم فنجان است. مصرف معمول بادام هندی در روز برای بزرگسالان حدود ۱۰ تا ۱۵ عدد و برای کودکان حدود ۵ تا ۷ عدد است. البته این مقدار ممکن است بسته به نیاز و وضعیت هر فرد متفاوت باشد.
بهتر است در صورت نیاز با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید. مصرف بیش از حد بادام هندی نیز ممکن است باعث ایجاد مشکلات مثل نفخ، دلدرد و گیجی شود.
بهترین زمان خوردن بادام درختی کدام است؟
بهترین زمان برای خوردن بادام درختی، پس از جمعآوری و خشککردن آن است. بادام درختی در فصل پاییز برداشت میشود و بعد از آن باید به مدت حداقل چند هفته تا چند ماه خشک شود تا از رطوبت خارج شود و طعم و ماندگاری آن بهبود یابد. برای حفظ کیفیت بادام، بهتر است آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنید و قبل از مصرف آن را خرد کنید.
روزانه چند عدد بادام بخوریم؟
مصرف روزانه بادام به میزانی که به سلامتی بدن شما ضرر نرساند متفاوت است و به عوامل مختلفی مانند سن، جنسیت، وضعیت فیزیکی، فعالیت روزانه و نیازهای بدنی فرد بستگی دارد. بااینحال، معمولاً مصرف چند عدد بادام در روز بهعنوان یکی از منابع تأمین ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها پیشنهاد میشود.
در بیشتر موارد، مصرف روزانه 5 تا 10 عدد بادام بهعنوان یکی از منابع تأمین مواد مغذی بهصورت منظم و در کنار یک رژیم غذایی سالم میتواند مفید باشد. بااینحال، درصورتیکه به علت حساسیت یا مشکلات دیگر بهداشتی، محدودیتی در مصرف بادام دارید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.
مضرات بادام هندی کداماند؟
بادام هندی در کنار خواص فراوانی که دارد سرشار از اگزالات است و زیادهروی در مصرف آن میتواند منجر به تجمع و کریستاله شدن اگزالات در بدن شده و عوارضی مانند سنگ کلیه و سنگ صفرا را به دنبال خواهد داشت.
بنابراین، افرادی که مشکلات کلیوی یا مشکلاتی در کیسه صفرا دارند باید از مصرف بادام هندی خودداری کنند. بالارفتن سطح اگزالات در بدن علاوه بر ایجاد کریستال میتواند موجب کاهش جذب کلسیم نیز شود. بروز واکنشهای آلرژیک مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لبها و غیره از عوارض بادامهندی برای افرادی است که به آن حساسیت دارند.
- سریع ترین و موثرترین روش های درمان سرماخوردگی 1402/11/01
- یخ شما را لاغر می کند! 1402/10/02
- درمان سریع گلو درد + بهترین آنتی بیوتیک برای کاهش التهاب گلو 1403/02/18
- کاهش تهوع و درمان سریع حالت تهوع + ۱۰ قرص حالت تهوع کاربردی 1402/09/28
با افزودن دیدگاه خود ما را همراهی کرده و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید
افزودن دیدگاه